LlenguaMÀTIC LlenguaMÀTIC
 

LlenguaMÀTIC,  és un projecte interdisciplinari que es va treballar des de totes les àrees, en tots els cicles i s’hi va implicar tot el professorat i tot l'alumnat (que n’és el protagonista).  Les àrees principals van ser les matemàtiques i la llengua les quals van donar nom al projecte.  

Llengua perquè es treballa en totes les activitats com: cites matem., dites matem., matemàtics catalans, contes  i poemes matem., cançons matem., abecedari matem., enigmes, padrins de lectura...  que es van dur a terme i MÀTIC perquè és el personatge matemàtic dela nostra escola.
Com a cloenda del projecte, del 8 al 14 de maig, es va dur a terme la setmana matemàtica amb tot un reguitzell d'activitats (esmorzars matemàtics, BIBLIOpati matem., fotos matem.,... que va suposar la participació activa de tots els membres que formen la comunitat educativa.
Per finalitzar la setmana matemàtica va tenir lloc la 2a. firaMÀTIC amb jocs de màgia matemàtica a càrrec de matemàtic Lluís Segarra i  amb tallers internivells a Educació Infantil i a Educació Primària.
Ha representat un projecte motivador i una experiència diferent a les dels altres cursos. Hem pogut fer entendre a l'alumnat que les matemàtiques no són una àrea deslligada de les altres i que en la qual hi estan implicades totes.
Fent matemàtiques també podem treballar les diferents competències bàsiques, que era el que ens interessava.
 VINCLES DEL PROJECTE


Escola Martí Poch
Biblioteca Josep Vallverdú
EMPràdio
Educació infantil
http://blocs.xtec.cat/ceipmartipoch/2013/05/09/esmorzars-matematics

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada